Information about of different web hosting plans. Users submitted reviews for inmotion hosting company.

Meet en regeltechniek

Building & Climate Service B.V. ontwerpt, realiseert en installeert moderne klimaatinstallatie.  Onze systemen worden standaard uitgerust met communicatie faciliteit d.m.v. een web interface, zodat het beheer nog simpeler mogelijk is d.m.v. uw browser.

Een uitgesproken specialisme

Installaties dienen te functioneren zoals ze bedoeld zijn: probleemloos, ongemerkt en met maximaal rendement. Technische installaties worden echter steeds complexer. Deze toenemende complexiteit brengt met zich mee dat, voor een optimaal functioneren, steeds meer specialistische kennis en ervaring nodig is. Building & Climate Service B.V. beschikt over technici, vakmensen die hun specialistische kennis en kunde inzetten voor het optimaal functioneren van uw installaties.

After sales

Building & Climate Service BV beschikt binnen over een 24-uur service, een helpdesk en een afstand beheercentrale. Door de mogelijkheden voor (afstand)beheer via telefoon (GSM, Analoog, ISDN), ethernet (LAN, ADSL) is Building & Climate Service adhoc benaderbaar voor optimalisatie en het verhelpen van storingen. Hiernaast behoort een garantieperiode van één jaar standaard tot de leveringsvoorwaarden. Wanneer dit jaar is verlopen is de helpdesk hét adres voor telefonische en persoonlijke hulp. Eventuele service aan de installatie kan plaatsvinden op locatie maar ook op afstand. Binnen een onderhoudscontract pleegt Building Controls Engineering op een geheel eigen wijze preventief en correctief onderhoud. De aandachtspunten uit een bijgehouden logboek worden samen met specifieke wensen en kleine (verzamelde) storingen onder de loep genomen tijdens de onderhoudsbezoeken.

Doel

Building & Climate Service B.V. heeft zich gespecialiseerd in gebouw beheersystemen en beschikt over een unieke expertise.
Building & Climate Service B.V. werkt met;

• Honeywell CentraLine 
• Honeywell CentraLine AX
• Honeywell Trend
• Easy IO

 Brands

Alles in één hand kortere communicatielijnen

Building & Climate Service B.V. heeft de controle over het gehele project in één hand. Tekeningen worden geproduceerd met See Electrical. (Caddy) en regelpanelen worden in eigen beheer gebouwd en uitvoerig getest. Op het project kan de regeltechnische bekabeling en montage van de periferie onder toezicht van Building & Climate Service B.V. worden uitgevoerd. Opdrachtgevers hebben nog maar te maken met één partij. Communicatielijnen worden korter, de kans op misverstanden wordt drastisch verkleind. Doordat tijdrovend overleg met derden niet meer nodig is, kan Building & Climate Service B.V. flexibel en direct inspelen op de wensen en eisen van de klant. In de praktijk leidt dit tot een soepele projectafhandeling, kortere doorlooptijden en een betere integratie van het GBS in de gehele installatie. 

© Copyright 2009-2018 BCS building & climate
Joomla 2.5 Templates designed by Textildruck